Сопiлка

Сопілка  виграє     кохання,
сопілка  виграє     природу,
здійснюються всі ті бажання,
про  щастя  та чистую вроду.

Хлопчина  сопілку  голубить,
чарівно   цю  пісню  співає,
про ту, яку щиро він любить,
сопілочка   серденько  грає.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.