Миттево народжена пiсня...

                *  *  *
Миттєво народжена пісня
У світлі чарівних очей,
Вдивлятись – священнеє дійство, -
Цей погляд дорожчий за все.

Ці очі: це диво природи,
Це свято життя для душі,
Це дотик рішучий свободи,
Це простір, в якому весь світ.

У серці лунають акорди,
Думки скерував диригент,
Мелодія хоч і мінорна,
Та як же зрадів інструмент!

Ожив він з появою звуку
І потім, відчувши слова,
Впіймав їх турботливим рухом
На кінчик чорнильний пера.

Одразу змінилось звучання –
Засяяв, заграв інструмент;
Мовчання, тремтіння, чекання
В минулому – зараз концерт!

20.04.10


Рецензии
Мгновенный порыв чувств.Эмоционально.
Рождение песни и ее дебют.Красиво!

Александр Ободовский   05.10.2010 00:06     Заявить о нарушении
Спасибо, так неожиданно мгновенно и произошло.

Юрий Дубинский   05.10.2010 20:51   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.