День победы

*  *  *
Травневе свято урочисте,
гуляє вітер в полі чистім.
Сади квітчасті, цвіт злітає,
пташиний спів лунає гаєм.
Та непробудно сплять могили.
В скорботі голови схилили,
забувши про хвороби, втому,
ті, що живі прийшли додому.
З подякою поклали квіти.
Безсило опустивши віти,
верба плакуча щось шепоче,
неначе вибачитись хоче



Рецензии
Классно!Восхитительно...

Татьяна Усманова   06.04.2011 02:32     Заявить о нарушении