Таких слiв нiхто тобi не скаже...

Таких слів ніхто тобі не скаже
Ніжність там не в ніжності телячій,
А в повітрі, що ним дихається легко.
Має воно особливий склад неначе.
І ще серце ходором як ходить
Добре як у цьому бути стані.
На метелики прозорі задивлятись.
Не відповідати на чиїсь питання.








2оо3


Рецензии