Вчителям

Вчителям

Вчителі – непроста це робота
Научати знанням дітлахів.
З понеділка і аж до суботи
Бути їм за батьків й матерів.

Перевірить домашні завдання
І помилок у них не знайти –
Ось учителя щире бажання,
Лиш відмінників з школи вести.

Ви працюєте в школі і вдома,
Відкриваєте нам дивний світ.
Все, колись що було незнайомим,
Тепер вабить з собою услід.

Ви вкладаєте в нас частку себе,
І за нас вболіваєте ви,
Ось і все, що для школярів треба,
Щоб освіченими ми були…

Хоч і скоро закінчимо школу,
Різні будуть дороги у нас,
Але все ж обіцяєм ніколи
Не забудемо ми про всіх вас!!!


Рецензии