Прекрасне чи моральне

Що є краса, чим так жадана.
 Вона сподівана й неждана.
І що вагоміше, незломне,
Краса тілесна чи духовна?

 Чи варто бути вічно юним
Й за це губити всіх бездумно.
 Кожну хвилину жити страхом
Й пишатися портрета жахом...

Та, мабуть, ні — це існування,
 Бездумне щастя сподівання.
 Закрито браму «Вхід до Раю» -
Зворотнього квитка немає.

Краса згубила Доріана.
 Точніше, він згубив її,
Жорстокість гідную змії
 Впустивши в серце наостанок


Рецензии