Прожити гiдно...

Прожити гідно... все життя пройти
І залишити пам'ять після себе,
В бою злягти - душею злинуть в небо:
Нема більш гідної і світлої мети.

Коли зречешся мови, краю, неньки
І на віки залишиш рідний дім,
То пролунає в небі гучний грім,
І скам'яніє враз твоє серденько.

Коли ж підеш вперед за свій народ,
Проявиш доблесть, честь ти і відвагу
То зможеш заслужити ти повагу –
Твій подвиг буде у віках, і от

В житті останню мить ти зрозумієш,
Що лише раз дасться воно нам,
І завжди подвигу є місце там,
Де ще надії стиха іскра тліє...


Рецензии