Можлив сть жити тут зараз

Я десь ходив, не знаючи дороги,
Бо я не знав що десь є ти!
Як болить серце,
Як серце замирає,
І знаю я – що ти десь є!
Як радість є – коли ти сяєш та смієшся.
І не можливо щось сказати,
І не можливо щось зробити,
Коли тебе побачити можливо.
І цим життям сповна можливо жити,
Коли ти знаєш, що кохана є,
І все гаразд,
І все ще буде.


Рецензии