Мовчить душа

Мовчить душа.
Вона все знає.
Велика мудрість є мовчання.
Є та межа
Яка тримає,
Щоб визріли усі пізнання.

Душа жива.
Вона не спить,
Бо Бог дає їй розуміння.
Скоро жнива.
В ній все кипить,
Так затихають всі хотіння.

Мовчить душа.
Вона працює
І їй не страшно одинокій.
Велика тиша
В ній панує.
Гармонія – це повний спокій.


2003р.


Рецензии