ГМО

Коварні ГМО повзуть до хати
І хочуть к вам вони на стіл
Щоб потім вас зажрать коварно
І буде нам усім кабздець
А ле є воїн світла, люди
Який врятує нас усіх
Він славний хлопець, наш месія
Прославлений боєць полів
Своїм мечем здолає гадів
І буде фан на всій землі
О БАКЛАЖАН - народний месник
Вендета всіх полів сільських
Спасе народ від падл коварних
І збереже наш стіл святий
Во вік ми славить тебе будем
Герой ти наш на всі віка!
О слава, слава БАКЛАЖАНУ!
Тебе ми не забудем, брат!


Рецензии