Куди?

Куди я мчусь
Вечірнім містом,
Творіння ночі, темноти,
Як той сліпець,
Що йде на світло,
Лечу на вулиць ліхтарі.
Дорога мчиться швидше ночі,
Життя минає швидше дня,
В кого просити сили й мочі,
Щоб загубити каяття ?


Рецензии