буття... небуття...

буття - є,небуття немає.
ця філософія життя іншого не знає.
ми кожної секунди думаємо про ЦЕ
із рота вилітає лише одне слівце -
чому?
чому ЦЕ саме так, а не інакше?...
та розмірковуючи про ЦЕ ми становимося тільки старше.
ми все життя гадаємо про нашЕ життя
тоді, коли в кінці настане тільки небуття.


Рецензии