метелик

сиджу...міркую...
нікого і нічого я не чую.
грає музика у вухах,
чомусь не хочу і її я слухать.
не розумію я нічого!
не хочу іншого...другого.
що сталося? я не розумію,
а виплутатись з цього я зумію?
це як метелик в павутинні
і винний...і невинний....
що не побачив він цю пастку
між життям та смертю непохитну кладку.
і зараз вирішиться доля,
а допоможе йому воля!
він схаменеться...
відірветься...
і полетить у кращий світ
там де не буде більше бід.


Рецензии