Рiдне...

Українське село...
Місяць... Зорі на небі...
Все неначебто уві сні...
Я крокую до тебе.
 
Широченні поля
Та ліси що без краю...
Поруч ти... Поруч Я...
Я від щастя згораю...
 
 Українська земля...
Трав духмяних охапку
Я ж собою візьму...
Щоб залишити згадку...

Українське село...
Начебто рідний дiм...
На душі так спокійно...
Казкою був той дзвін...

Українська хатина...
Теплота твоїх рук...
Я неначе дитина
Відірвалась вид мук...

Українська душа...
Рідна...добра...єдина...
Щосекунди відроджує
Серця руїни...

Українська земля...
Через поле стежинка...
Наче серденько стало...
Твою бачу хатинку...

Під тополею сяду,
На зірки подивлюсь,
Тихо стримавши подих
Я назад повернусь...

Українське село...
Вже назад вирушаю...
Тихо так... На вустах :
Я люблю... Я кохаю...

Вже позаду ліси...
Тебе поруч немає...
На души скребуть мишi...
Вона знов помирає...


Рецензии