special for you

Оці дні... Що пригнічені солодом свіжого пива-
Заборони до біса, нам можна, бо ми ж "не такі"...
Непокірні думки- має статися щось особливе.
Ці думки- надзвичайно шалені і дикі думки.

Оці сни, що пригнічені сяйвом і святістю ночі,
І ні кроку назад- але жодного руху вперед.
Зупинися... Продовжуй... Не треба... Ти чуєш?- не хочу!
Або хочу... До біса! Сумління саме обере.

Ці рядки: дикий відчай, відмова і розчарування;
Але краще вже так, аніж потім все наперекір...
"Знаєш, в мене, напевно, із тим, іншим, буде кохання"-
Я збрешу тобі вперше... Повір, я благаю, повір!!!

Зачинені двері.
Тут темно.
Стою.
Ти все зрозумієш.

_______special for you_______


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.