Журавлик

“У бумажной птицы одно крыло -
Обгорело, когда летела…” Оксана Гомон

Мой бумажный журавлик
Обгорел, однокрыл,
Кувыркается в тучах осенних.
Мы давно уже порознь.
Ты еще не забыл,
Как звучит в небесах наше пенье?
Биты бурей сто раз,
Но судьба - не указ,
Доверяюсь воздушным потокам !
Мой бумажный журавлик,
Вот крыло про запас -
Улетим снова вместе высоко...

***
Паперовий журавка,
Чому в тебе обпалені крила -
Цілував, наче, сонячний промінь?
Я турбуюсь за тебе,
Бережи себе, пташе мій милий,
Чисте небо ллє березня просінь.
Хай фатальне життя,
Що дає забуття
Колисковою піснею вранці.
Паперовий журавка,
Замість крил - от моє почуття,
Кожним рухом загоює рани...


Рецензии