Нам у всесвiтi поряд чомусь так нестримано тiсно..

Перетнемося може стрімкими смугастими коліями,
Щоб розставити нас на папері життя розділовими знаками.
У тваринних інстинктах ділитимемо території
За якимись своїми дурними людськими ознаками.

Ми дістанемо списи й закриєм забрала бо око за око.
Випадкові нехай перехожі незсхвально кидають словами.
Та раптово, у поштовху серця наступного кроку,
Пригадаємо все, що колись відбувалось між нами.

Відшукати би вихід в асфальтнім мереживі міста,
Перекрити б дірки у парканах до власного суму.
Нам у всесвіті поряд чомусь так нестримано тісно,
А в розлуці на відстані так несподівано сумно.


Рецензии
Красиво и мелодично! с уважением, Эдуардо.

Эдуард Мхитарян   11.04.2011 19:13     Заявить о нарушении
Спасибо!!

Юлия Шапоренко   12.04.2011 09:40   Заявить о нарушении