Спогади снiв

Спочивають слова
У таблицях,
Спочиває душа
У мені.
Поринаю
У виміри тиші,
Засинаю
У спогади снів.
Прочитаю
Знайомі малюнки,
Запалю водоспад
Почуттів.
Я люблю вас,
Долі цілунки!
Я кохаю тебе,
Світе мій!               


Рецензии