Як горила з мого ж дитинства

 
А ось, і я, як би приїхав до свого рідного Харкова. 
У мріях. 
А жити нема де. 
І пустили б мене пожити в мій улюблений Харківський Зоопарк, у відділенні приматів.
… Природно. 
А на клітці повісили б табличку  – «Сетератор звичайний».
І сидів би я там цілий день непорушно і неголений…
І  дивився б на приходящих до мене задумливо і з цікавістю.
 Як горила з мого ж дитинства.


Рецензии
Я б сіла з Вами поруч.По-сестринськи.

Ольга Чернобривец   14.05.2010 00:24     Заявить о нарушении
Спасибо, Ольга.

Ицхак Скородинский   16.05.2010 13:18   Заявить о нарушении