Я дьявольски, безбожно хороша Прекрасно тело и пол

        *****
Я дьявольски, безбожно хороша
Прекрасно тело и полна душа
...Иду,куда глаза глядят,бегом и не спеша
И замирают встречные,боясь потревожить мгновенье красоты ускользающей,не дыша.

*******
     ~the real unique perfect harmony is precious & unbreakable,
          even though it looks and feels like fragile.
        When u'll reach it,u'll feel how undistructable it is...

      The highest value of reasonable mind is simple and easy in use,
                though not for everyone to understand.~


Рецензии