Якось так

В шибку вирячитись телепнем,
Штурхнути ліктем когось.
Чи по-борсатись в розпачі,
Цвенькнути, щоб не збулось.

Бузити, дудлити довго,
Люто вити за дня.
Чи поїхати в Дубно,
Як гульвіса-хлопча.

Сторони патрають тельбух,
Пересторога для всіх:
Вибухонебезпечно!
Там, де відчай приліг.


Рецензии