Музика любовi

І невимовних слів
І поглядів тепло,
Наче птахи, слова,
Що, як і ми,
Невміючи літати,
Зринають в нікуди.
І ми їх боїмось злякати
Своїм серцебиттям гучним,
Яке сильніш звучить,
Аніж велична
Музика любові!


Рецензии
Гарний вірш! Романтичний....

Валентина Руда   01.02.2011 17:36     Заявить о нарушении