Податкiвець

(На украинском языке)

Народилася дитина -
Самостійна Україна,
І про неї треба дбати,
Щоб як слід прогодувати.

Бізнесові різні сфери,
Трударі, пенсіонери -
Кожен частку віддає.
Це - державне, то - моє.

Податківець завжди зна,
Чим товстішає казна,
Підприємства обкладає,
Все до купоньки збирає.

Праця, звісно, не легка,
Головне - тверда рука,
Кодекс честі треба мати
Й на хабар не зазіхати,

Не чекати нагороди,
Були б гроші у народа.
Підростає ж бо дитина -
Славнозвісна Україна!
======
2007 р.


Рецензии