я так хотiла все тобi вiддати

Я хотіла все віддати,що маю,-
Сонце яскраве і небо безкрає,
Перший подих весни і краплі дощу
Все,що є у мене,тобі віддаю.

Пристрасті силу і хвилювання,
Надію та вірність,свої сподівання
А ще...почуття...і у небі зірки...
Тобі віддаю я постійно думки...

Я віддала тобі тіло і душу,
Що ж залишилось?,- спитати я мушу.
Лише порожнеча...Спустошена я,
Не відчуваю я радість життя.

Не відчуваю я сили кохання,
Даремні,даремні мої сподівання...
Чому ж так закохано в очі дивлюся?
Напевно, я хочу розгледіти душу...

 04.2010г


Рецензии
В пустій душі нічого не знайти...

Таня Максименко   11.10.2021 22:47     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.