Нiяк не можу зрозумiти...

[Ніяк не можу зрозуміти, чому ти поряд
З тією, що посилає весь світ до біса,
А потім в алкоголі топить своє горе,
Втікаючи від себе. Ви такі різні!]

[Вона не п'є кави і не їсть суші,
Ненавидить підбори, не терпить нудних пісень,
І, навіть не роззувшись, залізе тобі в душу,
Ретельно там копаючись. А ти вже- все.]

[Її єдині ліки- самотність і ромашки,
Улюблена цитата- "Годинник б'є. Усіх.",
Вона така полярна... Хіба тобі не страшно?-
Доводить до істерик, чи викликає сміх...]

[Вона так мало спить, і так багато мріє,
Фарбує очі чорним, а душу- голубим,
І дивиться у небо у пошуках надії,
Що можна захиститись від болю, зла і зим.]

[В ній- пил від зірок і обгортка від фальші,
В крові- нікотин і ще трішки вина.
Вона якась дивна... Хіба ще не страшно?
Навіщо тобі ось така, як вона?!]

[Вона пахне димом, і трішки- весною,
Не вміє мовчати, занадто різка,
Занадто шалена і дика з тобою,-
Така, про яку не напишуть в казках,

Така, про яку і в віршах- лиш пошепки,
Щоб, бува, ненароком не розізлити.
Ти знаєш... Вона взагалі не коштує,
Тому що ніхто не наваживсь купити.]

[Ця дівчинка занадто дика, щоб бути чиєюсь,
І занадто дивна, щоб її зрозуміти.
То, може, поясниш, чому ти з нею?
І, якщо ти вже є, то, може, спробуй зігріти?????!]


Рецензии
Мені сподобався цей віршик),
тільки чому всі стовпчики в дужках квадратних?

Богельма Дима Прошлое   19.09.2010 13:27     Заявить о нарушении
О! Тепер тільки картинку побачив))) Адам і Єва!!!)))

Богельма Дима Прошлое   19.09.2010 13:28   Заявить о нарушении
в квадратних дужках - на зразок цитат із різних творів. все це один вірш, але так якось повніше виходить.

Сиена Ларса   19.09.2010 13:43   Заявить о нарушении
.................................................Ваше замечание слишком короткое (менее 5 символов). Напишите более развернутое замечание.
.................................................

Зовут Меня Никто   19.10.2010 00:08   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.