Тобi

Ти надто був схожий на мрію,
Щоб назвати тебе просто "долею".

Ти надто на мене не схожий,
Щоб любити тебе несподівано.

Здається тепер, що лише перехожий,
По дорозі моїй перехрестями.

Були світла наші зеленими,
Стали тепер чорно - білими...
               


Рецензии