Ностальгiя

Тут чужі стіни,
Сонце, й те чуже...
Здивовані у парках
Постаменти,
Немов запитують -
Ти хто? Тебе не знаєм ще!
Невже тут все німе?
Чи було так завжди,
Чи потім оніміло?
І я іду, та говорити
Також вже не вмію.
Все намагаюся
Побачити красу,
Натомість бачу
Рідної домівки мрію...


Рецензии