То було щастя

Сто кроків вгору - верх блаженства,
Хвилина ночі, самоти,
Я не чекаю "совершенства",
Не сплю ночами, як і ти.

Я не вигадую історій,
Бо їх нема, зовсім нема!
У світі так багато телефонів!
А ти не дзвониш, все дарма...

Я розумію, що це смішно,
Я розумію, що смішна,
Та поміж тим, то було щастя,
Коли тебе зустріла я...


Рецензии