Змiна

Шукаєм "голу правду"
Так і не дізнавшись,
Чому сьогодні - "завтра?"
Так й не зрозумівши,
Чи можна жити,
Зовсім ще не живши?
Чи можна знати,
Так і не пізнавши?
У всьому - "певна міра",
Приходить на все час,
На все приходить зміна.


Рецензии