Спогади

Білим  яблуні цвітуть  довкола
Чарівний аромат  буяє навкруги
Незабаром буде випуск в школі
Травою запашною вкриються луги

Згадую літа свої минулі
Пролетіли птахами вони
Мовби з казки ми тоді прибули
І не було лютої зими

Якимось дивними були дорослі
Споглядали ми на їх  життя
Нас манила далечінь у космос
Розовим здавалось майбуття

Мріялось нам про всесвітні далі
Особливими здавалися зірки
Так хотілось грати на роялі
Вірили що  здійсняться казки





 


Рецензии
Нила, да Вы просто жемчужина!!!
Будто бы птица поёт в далеке...
Иль ветер шепчет далёкий. Хороший стих, молодчина. 5+

Александр Мысов   30.04.2010 02:17     Заявить о нарушении
Спасибо,Саша,за такие теплые слова.
УДАЧИ ВАМ!

Нила Кучер   04.05.2010 00:13   Заявить о нарушении