Антимайдан. Знай наших з Буковини!

АНТИМАЙДАН. Знай наших з Буковини!

Папієв Міша - з Буковини,
А Яценюк - із Чернівців,
Прута де зарості ожини
Кусають чіпко хвіст вівці.
Але чіпкий малюк Арсеній
Проник у Всесвіт як правник,
А Майкл в краю гуцулки Ксені
Проходив як пів-провідник.
І перший цілив в президенти
Єдинорогом крізь вовків,
Виносив Міша дивиденди
Аферних пів-тіньовиків.

Покращення уже сьогодні!
Ура, це гасло - мов  пурген:
Ракетні витвори природні,
Гучні і теплі, як мартен,
Електропівпровідникові,
Не гарячіші, ніж Ренат, *)
Їстивні страви конопльові
Міністра папки - це канат.
У домнах ще теплиться осінь,
Гадають так тіньовики:
Едем торбів і соплі босі
Нас виймуть з кризи, як гаки.

*)Ренат Ахметов.

Денисова міністра пенсій
І не почула ні на мить,
Юнону вишколив сам Цельсій:
Чого не можна зупинить?
А зупинить не можна їсти,
Прибав хоч градус без їди,
Енергія - це вічний іспит,
На що живуть баби й діди?
Спитайте зморщену бабусю
І вам вона, ПАПІЄВ, що?
-Якщо я трохи жити мусю,
Є краще трохи, ніж ніщо.

Ключові слова: Папка Папієва,
Пурген їм у ген, Діюча пенсія є!


Рецензии