Антимайдан. Апологетка Партии Регионив-2

АНТИМАЙДАН. Апологетка Партії Регіонів-2.

Дійові особи: Олена Лукаш (ПР), Вони - ПР,
І.Зварич - суддя, М.Катеринчук (ЄП НУНС),
В.Ющенко, Подруга - Ю.Тимошенко.

Оленин куш в казеннім домі
Летів і зменшився на пуд,
Етюди програшу - відомі:
Не виграла Верховний суд.
А як Вони колядували!
Лиш Зварич так красиво плів,
У Лєни свиснули три бали:
Катеринчук - це майстер слів.
А в що потягне маму вашу?
Шукати зиск, чи знов в мами?
Піти варити дітям кашу,
Реванш зажде і до зими.

І ось - реваш. *) Збідніли хати,
Зірвали куш - малина їм,
Весілля це ще розгрібати,
Епоху цю цукрю і їм.
Та є кропива сміхотлива:
Одна на Банковій є ціль,
Від Ющенка колючок злива:
-Ганьба подрузі, біль і сіль!
Етичний стрес від брудто-нетто!
Тепер ПР І БЮТ засів,
Тепер - два вето прямо в гетто,
Обидва триста голосів.

*)Це був нуль сьомий - і реванш,
і позачергова поразка ПР.

Свати це були тимчасові:
Прийняли фарс-статут до гри,
Але його б віддати псові:
Система ця гнила згори.
І в лукомор'ї - дуб зелений,
Був ланцюжок на дубі тім,
Один і той же Кіт учений
Скакав із бюлетнем у дім.
Велика фальш - велика ватра,
А вето, Лєна, це твоє,
Хапай тепер щасливе завтра:
Обманом Кіт ваш виграє.

Ключові слова: Олена Лукаш (ПР),
Із вето в гетто; Спасібо, свахо.


Рецензии