Твоi слiди

Навіщо почуття
Обурили моє страждЕнне тіло?
Всі дні мого буття
Так нескінчЕнно серденько боліло.
    І плачуть мої очі-
    Єдиного тебе я виглядаю,
    А в довгі, темні  нОчі
    Коханого, тебе я споминАю.
Я вийду край дороги-
В далеку далинУ вдивлЮся.
Там,  де ступали ноги,
Над рідними слідОчками схилЮся.
    Я знаю - дочекаюсь.
    Моє кохання марно не загине.
    Тобі я посміхАюсь,
    Моя душа до тебе птАхом лИне.

28. 04. 2010год.


Рецензии