Слова до Молитви

У вирi дня
        мирської
             суєти,
Або коли
     пiд вечiр
         серце туга
              оповиє,
Спинись
     i помисли свої
                веди
До Бога.
     Вiн один
         всi сумнiви
              твої розвiє.
Слова Молитви
         свiтлi
             i простi
Ти промовляй
      неголосно,
          тодi
             вiдчуєш силу
I впевненiсть
      у завтрашньому
                днi.
Ти Господу
      смиренно
          вознеси
               подяку щиру.




 


Рецензии