Перший вчитель...

Я спати не хотіла, цей день чекала
Коли прокинусь і піду до школи.
І перший раз їду Я в  перший клас.
І пишу в зошиті Я слово.
Вчитель посміхнулася мені.
Тепленько, лагідно мені так стало.
Неначе мамині усміхнені глаза!
Мене в душі вони ласкали…


Рецензии