Антимайдан. Нардеп. Прокурор. Минт

АНТИМАЙДАН. Нардеп. Прокурор. Мінт.

Дійові особи: Нардеп Лоза - Лозінський (БЮТ),
Прокурор - Горбенко, Мінт - Ковальський,
Ян - Янукович, Король письменних - Яворівський,
він же - куратор сто першого округу (Кіровоград),
Король зелених - Лозінський, Денщик Шельменко -
комедійний персонаж Ярослава Гашека,
Віктор Медведчук - голова СДП(о) або "Не так",
Пукач - вбивця Гонгадзе.

Раніш Лоза був хлопом Яна:
В сто першім окрузі - погром,
Облом тому, хто не за пана,
Тому, хто проти - вир з багром.
А бютівець, король письменних,
Мости вставляв вже без щелеп:
Експерт або король зелених,
Дає направлення у склеп.
Всеядний прокурор Горбенко,
Експерт Ковальський, мінт і кат,
Для них нардеп - денщик Шельменко,
Який на всіх ригає мат.

Впіймав за вторгнення "паршивця",
Лякав і викуп вимагав
І били три того мисливця,
Сплатив щоб він за вбитих гав.
І вірогідно там три дівки
Робили їм оргазний стан,
Од гніву бахнули гвинтівки:
"Зараза" рушила їх план.
Великі покидьки від влади,
А де Лозінський, перший кат?
Гадайте, як вовку до Ради
Агенство видало мандат?

Ковінька ще осталась з квоти:
В болоті - копито "Не так",
Останні лиси і єноти
Тепер розкидані, як мак.
А Медведчук проник, як муха,
Впровадив Юлі лісника
І БЮТ тоді розвісив вуха,
Досьє прогавивши бика.
Стоїш, лісничий, ніби дукач,
Доляри з кров'ю як з'їси,
Пройде п'ять літ, прийдеш, як Пукач,
Озвись, де Ян і знов...в ліси.

Ключові слова: Рвота медведя,
В лісі - розвага! Квота від СДП(о).


Рецензии