Поки ще замрiянi сади

Поки ще замріяні сади
В сліпі трави кидають плодами
Приїзди, коханий, приїзди,
Хай журба
Не хмариться над нами.
Повернись у зустріч хоч на день –
Всі сніги на півночі розтануть.
Приїзди у гості до пісень,
Хай вони байдужими не стануть.
На мою надію приїзди,
У чекання, що терпіння має.
Гуркотять і свищуть поїзди
Крізь роки,
Що хутко проминають.


Рецензии