А воно так просто...

А воно так просто: не піти.
Дати волю грітися долоням.
Та в доріг характери круті –
Світлофори виставлять червоні
І накажуть:
Тут тепер живи!
Та допоки відстані між нами,
Сонечко твоєї голови
Я морочу ніжними словами:
Не забудь!
Приїду!
Зачекай...
У розлуку вірити не хочу.
Край землі і серця мого край
На краєчку сонячної ночі.


Рецензии