Голинник, мабуть, не зупиниться...

Годиник, мабуть, не зупиниться,
Й не зникнуть вітри-солов’ї,
Якщо я на скронях і вилицях
Зітру поцілунки твої.
Якщо я піду, просто стомлена,
Від тебе піду назавжди,
У світі не зміняться сторони,
І море не втратить води…


Рецензии