Пластмассовая жизнь

Kill me...

Suddenly light dies away
Nervously the ballerina smokes
In a pack of cigarettes.
The sun shines by cash department,
The last year's snow still lays.
All on light from plastic
And around plastic life.

Tails are pulled...
Billions stars have come to naught
Since we with you on you!
Also put at all in a sign,
Only dead is not afraid of death
Along roads posts are placed.

Take me with itself...
Ruthlessly in the sky the sun at you above a head shines...
And again by cash department
The shadow was hammered in a corner and shivers.
All on light from plastic
And around plastic life.

Tails are pulled...

Kill me
For that that I for a long time to you have cooled down...
27.04.2010 21.13

Убей меня

Внезапно гаснет свет
Нервно курит балерина
В пачке сигарет
Солнце светит мимо кассы
Прошлогодний снег еще лежит
Все на свете из пластмассы
И вокруг пластмассовая жизнь

Тянутся хвосты
Миллиарды звезд сошли на нет
С тех пор как мы с тобой на ты
И дело вовсе не в примете
Только мертвый не боится смерти
Вдоль дорог расставлены посты

Возьми меня с собой
Беспощадно в небе светит солнце у тебя над головой
И снова мимо кассы
Тень забилась в угол и дрожит
Все на свете из пластмассы
И вокруг пластмассовая жизнь

Тянутся хвосты

Убей меня
За то что я давно к тебе остыл

2007 г.
Песня из альбома 13 лет в рок-н-ролле


Рецензии