Антимайдан. Регионал. Прокурор. Минт

АНТИМАЙДАН. Регіонал. Прокурор. Мінт.

Дійові особи: Регіонал - Владуня Сівкович,
Прокурор - Алекс.Медведько, Мінт - Юрась Луценко,
Ян - Янукович, Ющ - Ющенко, Ігор Зварич - суддя,
КС - конституційний суд, Політолог - невідомий,
Юл - Юля, Балога, Ульянченко - секретарі Ющенка.

Владуня - чуть крутіш Медведька,
А той - чуть м'ягше за сироп,
Шипи Сівковича - це редька,
Сироп - такий, як сонний коп.
І в ситуаціях острожних *)
Владуня - грізний, ніби князь:
Команду п'яних, непорожних
Оракул впхнув би в унітаз.
Владуні суть і поведінка -
Іти туди, де дерибан.
Чому Луценкові оцінка -
Відправити у Магадан?

*)Тюремних.

В Медведька - ті же настанови,
А ним керують Ян і Юш:
Шипи знімати з постанови -
Мінти хай ловлять, злочин...в душ.
Енергія бійців Луценка
Доводить тільки до СІЗО,
Виходять Звричі без цента,
А прокурор зніма надзор.
Легенький куш за бездіяльність,
Електорат глядить в кіно:
КС: цей суд - сама лояльність,
Свої суди - своє лайно.

Вам, політологе, негарно,
Аж "пошло": -Юра ліг під Юл!
Шановний, пошло - це вульгарно,
Леценко - мінт, але не мул.
У ньго із часів Балоги
Циклон із Банкової вмер,
Етап "Ульянченко-пологи"
Не прийняв Юрій і тепер:
Коли у НУНСі стались зміни,-
Оце - яйце, а решта - фе,-
Юрась не ждав для себе міни,
Розваги виніс в БЮТ-кафе.

Ключові слова: Ваш Сівкович В.,
Ваш Медв.Алекс., Ваш Луценко Юр.


Рецензии
Иван, Вы, наверно, из Закарпатья. Я уже пять лет живу в Москве, но очень скучаю по родному краю. А стихи понравились. Оригинально написаны.

Светлана Попович   27.04.2010 09:37     Заявить о нарушении
Светлана, я - из Буковины. Спасибо за отзыв, очень радостно встрепенулся, когда после 17 выскочила цифра 18 рецензий. Спасибо!

Иван Здерчук   27.04.2010 20:32   Заявить о нарушении