дощi

дощі у квітні, як рахівники в чоботях – ділові, заклопотані
ходять з понеділка - дерева звіряють, городи міряють
а тоді потомлені довго вслухаються потемки
як вишні плачуть в саду золотою цілющою миррою
як тумани торішні повертаючись з мокрого марева
у бездонні калюжі розхлюпались край воріт
і як заспаний світ - весь розморений і розмарений
одягається в травень, як в майку навиворіт


Рецензии