Весна

Ніжністю розквіли сади
Над ними роєм туляться комашки
До щастя нас за руку приведи
Вдягни ще раз мою рубашку

Весною вже повітря запашніло
Зеленим одіялом все накрило
Багато що ти робиш так уміло
Допоможи здійняти нас на крила

І ріки береги теплом зігріли
І як життя помчали уперед
Підем до обріїв яких хотіли
Нехай Боги ідуть вперед

00:26      26.04.2010


Рецензии