Для тебе

Ти мій янгол...
Хлопець кароокий,
Світлий янгол....
Дуже ти добротний!
Я кохаю усім серцем
Лиш тебе мій любий!!!
Мов зігрітий сонцем,
Світишся мій милий....
Ти блукаєш світом
В пошуках турботи,
Червоненьким вогником -
Наче гральні ноти...
Я тебе чекаю
Кожної хвилини,
Хочу я до раю
Відлетіть на крилах...

Як мені набридли
Всі оці розмові!!!...
Якби ви прочитали
Всі наші промови......
Ви б тоді дізнались
Хто ми є для кого!!
Просто посміхнулись)))
І більше нічого.

Я тебе кохаю!!!!
Миле янголятко.....
Лиш для тебе,знаю,
Буду я,малятко.......
Та нехай всі зрозуміють,
Що ми лИше друзі....
Нічого не приховують!!!
Й належать одній музі....


Рецензии