Повiльно...

                Повільно схиляється сонце,
                Що випило роси,
                Степи пройняло до пекучості –
                Сохнуть дзвінкі ковили,
                І вітер південний
                Небоязко звістку приносить:
                «То літо згорає
                І соняхи гне до землі».
                Схвильовано серце заб’ється,
                А бабине літо
                Проллється сльозою,
                Заплутає ночі і дні в свої павутелі,
                Зробивши ледь видимі міти,
                А дні прудконогі,
                Що вершник на спритнім коні.   


Рецензии
Дуже гарно)))

Эдуард Завгородний   02.08.2010 14:21     Заявить о нарушении
Спасибі Вам,Едуарде!
Щиро,

Надежда Кошель   02.08.2010 14:25   Заявить о нарушении
Нема за що...Бажаю творчойи наснаги!!!

Эдуард Завгородний   02.08.2010 14:54   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.