Ми заблукали у весiллях

В деревах вишні
Заховались  спілі,
Зриваю зранку,
По сирій росі.
Ми заблукали
У весіллях,
Та потім
Стежечку знайшли.
І веселились і сміялись
І плакали,
Коли було чого.
А на дорозі
Просто обійнялись,
Скінчились весни,
Тихо одійшли...


Рецензии