Спогад

Прийду у спогад
Про розлуку.
Як весело тоді мені жилось!
І сонце цілувало руки
І, таке враження,
Що все здалось...
Не збулося, не склалось,
Не зложилось.
Не сповнилось, не сталось,
Не прийшлось.
Що було,
Тим не дорожилось.
Не зналось, не боліло,
Не змоглось...
               


Рецензии