Зайчик i морквинка

Зайчик  десь  знайшов  морквинку
Та  поніс  собі  в  хатинку.
Тільки  впав,  стегно  забив
І  морквинку  загубив.
І  тепер  сидить  і  плаче:
Що  ж  такий  я  необачний?
Вся  сім'я  сидить  на  ганку
І  чекає  до  сніданку
Чи  то  моркву,  чи  капусту.
А  у  мене,  бачиш,  пусто...

І  його  журби  луна
Полетіла  в  ліс  сумна.

Раптом  чує  зайчик  пісню:
То  гуляють  дітки  в  лісі.
З  допомогою  прийшли
І  морквиночку  знайшли.
І  тепер  уся  родина 
Буде  їсти  цю  морквину.


Рецензии