На долинi

Де живуть зелені жаби,
Густо там ростуть кульбаби.
Тільки, тільки сніг стікає,
Як кульбаба розцвітає.
Вся долина розквітає,
Ніби диво-сонце сяє!
Там гудуть роями бджоли,
Дітки класом йдуть із школи.
Щоб побачити оці,
Краплі сонця золоті…
… Роздивлялись, відпочили
І відчули в собі силу.
А під вечір на десерт,
Чули жаб’ячий концерт.
Вслід дитяча пісня лине,
Так чудово на долині!


Рецензии
Привет Украине!

Сергей Вельможко   24.04.2010 19:25     Заявить о нарушении
Взаимно!

Петро Керанчук   24.04.2010 19:44   Заявить о нарушении