Блакить

Я хочу дихати, чарівністю твоєю
Як вітер дихає чарівністю блакить.
Чому я сам,
І досі, ще не з нею?
чому нема тебе,зі мною,
Кожну мить?
Тебе зустріти хочу,
Моя ніжна, моя чарівна,
Ластівка моя.
Щоб заспівали дні,
Неначе пісня,
Солодкої любові,
І тепла!!!

Кресенъ 7516 леты С. М. иль ( 2008 года от Р-ва Х-ва)


Рецензии